Bokningvillkor

Avbokningsvillkor:
Är det mer än 365 dagar kvar till lägerstart återbetalas hela anmälningsavgiften minus en administrationskostnad på 500kr.
Är det 181 - 365 dagar kvar till lägerstart förloras 50% av anmälningsavgiften.
Är det 90 - 180 dagar kvar till lägerstart förloras 75% av anmälningsavgiften.
Är det mindre än 90 dagar kvar till lägerstart så förloras hela anmälningsavgiften


Personuppgiftspolicy

Den 25:e maj 2018 inträder,som du kanske vet, en ny dataskyddslag i hela Europa, kallad GDPR (General Data Protection Regulation)  – eller på svenska Datasäkerhets-förordningen. Med anledning av detta vill vi upplysa dig, som blir eller är tidigare kund hos oss, om vilken typ av information rörande dig/ditt barn som sparas i våra system.

Dina uppgifter – såsom namn, e-postadress, adress, telefonnummer och i vissa fall personnummer behövs för bokning av läger, mailutskick, fakturering osv. Vi behöver veta era barns ålder vid registrering till läger och för konfirmation krävs även personnummer. Det är också viktigt för oss att vi har uppgifter till dig som målsman i fall vi behöver nå er av någon anledning, både innan ert barns läger samt under pågående läger.

Eftersom du förekommer i vårt order/fakturasystem, ingår du också i de listor utefter vilka vi använder för att skicka information till er.

Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om just dig, eller vill du att vi raderar alla personuppgifter rörande dig/ditt barn, så går det naturligtvis bra. Du har rätt att två gånger per år höra av dig till oss och be att få veta vilken information vi har på sparad på er.

I och med att du läst detta meddelande, godkänner du att du läst informationen om uppdaterade GDPR– och att du vet i vilket syfte vi har sparar information.