Zoommarläger

Det här är ett läger för dig som älskar djur. I samarbete med Parken Zoo i Eskilstuna arrangerar vi tre läger i sommar.  

Varje dag har ett nytt tema; Från rovdjur till reptiler, från hov- och klövdjur till primater. Du får lära dig om djurvård, mata djuren och vara med bakom kulisserna, allt under övervakning av Zoologer, djurskötare och våra ledare. Vi hinner även med en nattsafari och en eftermiddag i nöjesparken och avslutar veckan med forskning.

Vi bor på gångavstånd från parken i sex-bäddsstugor. Helpension ingår. På kvällarna spelar vi volleyboll, grillar och hittar på massor av skoj aktiviteter. Glöm inte badkläderna när ni kommer till Zoommarlägret, badanläggningen ligger bara ett vattenstänk från staketet på Zoo och är en riktig oas för sol och bad!  

I priset ingår övernattning i stugor (4 barn och en ledare), helpension, inträde till djurparken och alla aktiviteter inklusive åkband i nöjesparken. En mindre fickpeng tillkommer för glass & godis.

En dag på Zoommarlägret kan se ut så här:

08.30 Frukost  
09.00 Lektion. Hur och varför anlägger man en djurpark? Hur ser man skillnad på ett rovdjur och bytesdjur? Miljö & forskning.  
10.00 Förberedning av mat och utfodring av djuren t ex. tigrar, krokodiler, sköldpaddor, ormar, hästar och gibbonapor. Eller så sker djurvård på lilla zoo där vi hittar kaniner, marsvin, får, getter, grisar, höns och råttor.  
12.00 Lunch  
13.00 Rundvandring med fokus på en djurart eller skattjakt.  
15.00 Sol & bad vid badanläggningen eller besök i nöjesparken beroende på väder och vind.  
17.30 Middag  
18.30 Kvällsaktivitet t.ex femkamp, minigolf, film, frågesport m.m.  
21.00 Nattsmörgås & sedan Natti-natti...om det inte är dags för nattsafarin förstås.

Vi ser fram emot att träffas på Parken Eskilstuna Zoo i sommar, varmt välkomna!

Vid frågor, kontakta oss på tel 0733 18 58 82 eller genom att klicka nedan.  

Du kan också ta kontakt med vår sk referensfamilj som haft barn på våra zooläger tidigare, kontakta Patrik Ström genom att klicka nedan.
Image
© 2019 Svensk Lägerverksamhet AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious